Ejendomsservice

Hos HUS-facilitet tilbyder vi ejendomsservice til hele København og Sjælland.

Skal du have vinduespudsning, eller skal vinduerne bare skinne? HUS-facilitet er din vinduespudser i København! Ingen opgave er for stor eller for lille hos os. I vores arbejde sætter vi kvaliteten højt med vinduespudsning og vinduespolering, da vi samler på tilfredse kunder, og det er altid dejligt som vinduespudser at komme tilbage til en tilfreds kunde.

Vil du have regelmæssigt besøg af en vinduespudser med øje for ordentlig kvalitet – til den rigtige pris? Så er du kommet til den rigtige. Vi leverer flot arbejde til en fair pris. Her får du ingen hjørner eller striber – Vi pudser dine vinduer så de er skinnende rene.

Et af vores fagområder er trapperengøring. Vi er altid klar til at hjælpe jer med at holde jeres trapper rene og få dem til at se præsentable ud.

Vi tilbyder grundig trappevask for boligselskaber, foreninger og privatejede bygninger i hele hovedstadsområdet og Sjælland. Vi prioriterer miljøet højt, og for os er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet og rengøringsmidler.

HUS-facilitet er et rengøringsfirma, der sætter stor pris på stabilitet og pålidelighed hos vores kunder. Hvis du er på udkig efter et firma der kan stå frem med hvad de lover, så er du kommet til det rette sted.

Ejendomsservice

N

Trappevask

N

Vinduespolering

N

Fraflytning eller håndværkere

N

Ejendomskontorer

Rengøringsservice for erhverv og private i hele Storkøbenhavn

Vi tilbyder en række rengøringservices, alt fra en-gangs-rengøringer til samarbejdsaftaler. Hvis du ønsker et godt tilbud, kan du kontakte os pr. mail eller telefon. Vi er altid klar til at høre omkring dit kommende rengøringsprojekt.

Tag endelig kontakt til os, så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Ring til os på

Tlf. 22 22 55 75