Om HUS-facilitet

HUS-facilitet er et dynamisk rengøringsfirma med høj vækst med base i Brønshøj, København.

Med en god kombination af uddannelse og erfaring inden for rengøringssektoren, kan vi tilbyde en omfattende løsninger på alle rengøring både for vores private og erhvervskunder.

Vi gør vores yderste for at udføre et professionelt stykke arbejde for Dem. Vi er ikke tilfredse før dem. Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver, hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses i løbet af arbejdsprocessen.

På den måde kan kunden altid være sikker på at modtage rengøring i den kvalitet, som vi har aftalt.

Hos os er kvalitet og service ikke bare nøgleord, men fundamentet for hele rengøringsfirmaet. Vi lægger vægt på at tilbyde alle vores kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger samt god service inden for alle områder. Det betyder, at uanset opgavens art eller omfang, så kan du være sikker på at få et kvalitetsresultat og en service helt i top .

Hvorfor skal du vælge os?

N

Kvalitet og service i vores arbejde

N

Vi bruger professionelle rengøringsprodukter

N

Veluddannede personale

N

Ærlighed og stabilitet

N

Fornuftige priser

Din vej til renhed

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en ydelse indenfor privat eller erhvervsrengøring.

Rengøringsservice for erhverv og private i hele Storkøbenhavn

Vi tilbyder en række rengøringservices, alt fra en-gangs-rengøringer til samarbejdsaftaler. Hvis du ønsker et godt tilbud, kan du kontakte os pr. mail eller telefon. Vi er altid klar til at høre omkring dit kommende rengøringsprojekt.

Tag endelig kontakt til os, så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Ring til os på

Tlf. 22 22 55 75